Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_vlmbnoie9ioth7vu4sk3hshba7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Vakbeurs | Congres Veilig Werken

Safety&Health@Work

Het Congres Veilig Werken wordt georganiseerd tijdens de vakbeurs Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy.

Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform en de drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. De vakbeurs en het gelijktijdig georganiseerde congres bieden de ruim 4.000 bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken, maar zijn een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag. De 100 exposanten tonen twee dagen lang de nieuwste producten, diensten, trainingen en certificeringen die bijdragen aan de veiligheid van de werkomgeving.

 

Vakmedianet en Arbo zijn mediapartner van Safety & Health @ Work. Wij bieden u uitstekende partnermogelijkheden voor zowel de beurs als het congres. Download de brochure met de mogelijkheden, of neem direct contact op met:

Karin Ernsting

karinernsting@vakmedianet.nl

Download brochure

Alle partnermogelijkheden op een rij? Download dan nu de brochure.

De velden met een * zijn verplicht.


(0123456789)

PE-punten

1 punt voor A&O / AH en VK

Lid van de NVVK, NVVA of BA&O?

U neemt met korting deel aan dit congres.

Contact

Heeft u vragen over het Congres Veilig Werken of over uw aanmelding?

Neem dan contact op met aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Of bel met 088- 58 40 401

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_vlmbnoie9ioth7vu4sk3hshba7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0